Rólunk

Takarítási szolgáltatás Győrben és környékén

 

Szolgáltatások

A történetünk

A Per-Clean 2002 Kft., melynek fő tevékenysége az épülettakarítás, ezúton szeretné bemutatni szolgáltatását. Vállalkozásunk már több mint 20 éves múltra tekint vissza, ami a hasonló vállalkozások között nem gyakori, ezért sikerként éljük meg, hogy ilyen hosszú időn keresztül eredményes vállalkozást vezetünk. Hosszú távú terveink között szerepel hogy keressük azokat az eszközöket, mellyel az előttünk álló recessziós lőrejelzések ismeretében a munkahelyeket megtartsuk , eredményességünket megőrizzük. Figyelembe véve működésünk gazdasági, társadalmi, környezeti hatásait a vállalati felelősségvállalás (CSR) kiszélesítése szerepel vezetési stratégiánk középpontjában. Ennek egyik alappillére a környezettudatos takarítás, melyet cégünk kiemelt területként kezel. Felismerve a szakmánkkal járó, a működésünkből adódó környezeti tényezők jelentős hatását, szakmaiságunk fókuszába a zöld takarítás” került. Átvizsgáltuk az általunk felhasznált anyagokat, eszközöket, és megnéztük annak a lehetőségét, hogy lecserélhetők-e környezetbarát termékekre. A munkánk során felhasználásra kerülő tisztítószerek és papírtermékek nagy része környezetbarát minősítéssel rendelkezik. A takarítás folyamata és a hulladékkezelése- együttműködve megrendelőinkkel- ellenőrzött módon történik. Célunk, hogy szolgáltatásunkat a lehető legjobb minőségben nyújtsuk, és továbbra is sikeres vállalkozást vezethessünk.

Szolgáltatási területek

  • Ipari üzemek
  • Élelmiszeripari üzemek
  • Irodaházak
  • Közintézmények

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási rendszerünk az ISO 9001 rendszerére épült fel  tevékenységünket ennek figyelembe vételével  történik.

Szervezeti felépítésünk és az alkalmazott rendszer, beleértve szakembereink végzettségét biztosítja a minőséget.
A szolgáltatás során alkalmazott tisztítószerek nemzetközileg elismert cégek környezetbarát termékei, minden tekintetben megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak.
Az általunk használt eszközök és gépek professzionális felhasználásra tervezett modern termékek.

Sgs-iso-9001-certificate-logo

Küldjön üzenetet

Adatvédelmi tájékoztató

4 + 8 =

Elérhetőségek

 

0696550543
Email: perclean@perclean.hu